Tooke

Mijn naam is Tooke Lardenoy-Kleindop. Ik ben geboren in 1975. Samen met mijn man en 2 kinderen wonen wij in Etten-Leur in de nabijheid van de haven, vlak naast molen de Lelie. Sinds 1992 werk ik in het ziekenhuis op de operatiekamers. De eerste 9 jaar ben ik als operatieassistent werkzaam geweest.

Daarna ben ik de opleiding voor anesthesiemedewerker gaan volgen. In mijn huidige werk, maar ook binnen mijn gezin en in mijn omgeving viel het mij op dat er steeds meer volwassenen en kinderen zijn die veel last hebben van allerlei prikkels, zowel intern al externe prikkels.
Sommigen krijgen dan het  stempel ADHD, autisme of nieuwetijdskind. In een zoektocht naar hoe je deze kinderen het best kunt begeleiden, ben ik gestart met de opleiding voor kindercoach waarvoor ik sinds 2011 gediplomeerd ben. In 2012 ben ik gestart met de opleiding tot sensitherapeut en in mei 2013 heb ik de Plus opleiding afgerond en mag ik mezelf Sensi-Plus therapeut noemen.

Tijdens de Sensi opleiding is mij duidelijk geworden dat het ook heel belangrijk is mensen niet alleen te coachen, maar ook in balans te brengen door bijvoorbeeld aanpassing in voeding, toevoegen van tekorten en weghalen van gifstoffen. Het mooie van Sensi-therapie is dat het ook uitstekend werkt voor volwassenen.

De combinatie van mijn ervaringen binnen de reguliere zorg, mijn gevoeligheid, het moederschap en mijn interesse in de mens is een goede mix om je wellicht te helpen jouw lichaam, geest en ziel weer meer in balans te krijgen.