Energetische therapie

werkwijze

Steeds meer mensen zijn hoogsensitief en hebben te maken met klachten die hierdoor kunnen ontstaan. U kunt daarbij denken aan allergieën, (over) gevoeligheden, slapeloosheid, stress, burn-out, enz. Deze klachten van stress en onverwerkte emoties kunnen vervolgens leiden tot (chronische) klachten. Ook afval –en gifstoffen die zich hebben opgehoopt in het lichaam kunnen tot ernstige verstoringen leiden.

Sensi-therapie is een holistische therapie die aansluit op de problematiek van deze tijd. De combinatie van diverse (natuurgeneeskundige) therapieën maken deze vorm van therapie zo effectief. Sensi-therapie ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en is erop gericht de onbalans te herstellen op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. Wanneer de balans hersteld is, verminderen of verdwijnen klachten en zult u weer lekker in uw vel zitten.

Sensi-therapie creëert bewustwording tussen lichamelijke klachten en de thema’s die hieraan verbonden zijn. Een klacht is namelijk niet louter lichamelijk of mentaal, deze gebieden beïnvloeden elkaar continu. De oplossing ligt dan ook in het behandelen op meerdere niveaus. Sensi-therapie heeft aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele én spirituele aspect in u. Het draagt bij aan de heelwording van de hele mens, vandaar de term holistisch.