Reisplanner

Praktijk Nieuwe Tijd vindt u aan de Geerkade 55 in Etten-Leur (4871 CK) waar genoeg parkeergelegenheid te vinden is. Daarnaast is Praktijk Nieuwe Tijd goed te bereiken met het Openbaar Vervoer, of vanuit het NS station, te voet.

Als u met de auto of fiets komt dan is er parkeergelegenheid direct naast de praktijk, op de oprit. Is de parkeerplaats reeds bezet door een andere auto? Aan de Spinaker, achter de praktijk,  vindt u nog meer parkeerplaatsen.

Komt u met het Openbaar Vervoer? ook dit is zeer goed te doen. Etten-Leur heeft haar eigen NS station en vandaar uit is het circa 25 minuten lopen naar de praktijk.

Toch liever met het Openbaar Vervoer verder? Loopt u dan naar de achterzijde van het station naar de bushalte aan de Statenlaan. Met Lijn 316 richting Breda, wordt u binnen enkele minuten afgezet aan de bushalte aan de Tuindersweg / Leurse Dijk. Van hieruit is het een fraaie en korte wandeling van zo’n 5 minuten langs het water van de Leurse Haven. U loopt in zuidelijke richting naar Molen de Lelie die u in de verte zult zien. Het witte huis naast de molen is Praktijk nieuwe Tijd.

Routeplanner Trein+Wandelen  (ca. 25 minuten)

Routeplanner Trein+Bus+Wandelen (ca. 22 minuten)

Routeplanner Trein+Fiets (ca. 10 minuten)

Heeft u toch moeite om onze praktijk te vinden? Bel ons gerus zodat we u weg kunnen helpen vinden. Ons nummer is 076-8896616.