workshop introductie E.E.N.

eenmariet 2

Introductieworkshop E.E.N.® therapie

Module V7. Vrije module/bij- en nascholing, geaccrediteerd door KTNO, voor o.a. de VBAG, LVNG, NVST, BATC en VIV:

Deze module is geschikt voor iedereen die met energetische middelen werkt of wil gaan werken

In deze introductieworkshop maak je kennis met de E.E.N.® energetica, de werking, het uittesten en het therapeutisch inzetten van de middelen, in combinatie met de Ankh of andere therapieën. De E.E.N.® energetica zijn energetische middelen die een transformerende en helende werking hebben op chakra-, energetisch en fysiek niveau. De energetica bevatten zeer hoge lichttrillingen en potenties van mineralen, waardoor de middelen als ondersteunende therapie kunnen worden ingezet in alle vormen van holistische geneeswijzen.

De middelen zijn tevens een steun voor mensen in het bewustwordingsproces op weg naar het Eenheidsbewustzijn. De energetica zijn tevens een hulp voor kinderen en hun huidige problematiek. Vaak zijn deze kinderen zich bewust van vorige levens en hebben al hogere lichttrillingen in zich. De energetica ondersteunen hen om de liefde te laten stromen en niet te blokkeren. Deze kinderen hebben ieder hun eigen taak hier op aarde uit te werken. De middelen ondersteunen hen om hun ware taak, licht en liefde brengen, al heel vroeg te kunnen beginnen.

De energetische middelen hebben een specifieke energetische trilling; deze is opgebouwd uit kosmische, geestelijke en aardse energie. Wanneer we b.v. met een E.E.N.® energetica werken zal deze energie inzicht geven ten aanzien van een specifiek thema. Lichaam, geest en ziel worden in balans gebracht, zodat de Drie-Eenheid hersteld kan worden op dat niveau. De bewustwording leidt tot een energetische verandering in het lichaam, waardoor de energie- blokkade oplost.

De thema’s zijn materie, vertrouwen, gedachtekracht, gevoelens, liefde, mededogen, rechtvaardigheid, innerlijk weten, begrip, innerlijke wijsheid, wilskracht, hier en nu enz. Wanneer we in balans zijn met deze thema’s kunnen we verder transformeren naar de heelheid. Dan gaan we weer leven vanuit het eigen bewustzijn.

Review van deelneemster Maryelle: 

“Bedankt voor de leerzame en boeiende workshop van module V7.
Heel veel interessante informatie gekregen en je kan er gelijk mee aan de slag in je praktijk.
Voor mij was het om te kijken of het een aanvulling voor in mijn Praktijk zou zijn om het te combineren met Acupunctuur. Het is een mooie aanvulling om na een Acupunctuur behandeling met de energetica ’s als aanvulling te werken tot je een mooi geheel krijgt .Geweldige les gekregen van Tooke, hele goede uitleg!”

 

Informatie module V7

Aantal lessen: 2
Lesuren: 6
Duur: 1 dag

ECTS: 0.2
De module wordt afgesloten met een certificaat.
De kosten van deze module bedragen € 100.-

Inschrijven verloopt via Instituut E.E.N.® middels dit formulier (ook te downloaden via de website van het instituut).