Heksje Wijsneus

Ik ben Liesje, het Nieuwetijds heksje

Zoals je ziet, ben ik een heksje. 
Ik woon met mijn mama in een gezellig huis aan de rand van het bos. Naar school gaan vind ik niet altijd zo leuk. Ik trek er samen met mijn vogelvriend Bonte Vleugelmans liever op uit om iets te leren over de wondere zichtbare en onzichtbare wereld om me heen. 

Zo ontmoet ik de meest bijzondere figuren en beleef ik de meest magische avonturen! Ik weet best wat ik wil, maar daar zijn sommige volwassenen het niet altijd mee eens. Ze noemen me dan ook liever ‘Heksje Wijsneus’. Dat vind ik niet erg. Ik ben wie ik ben en daar ben ik blij om! 

Alle avonturen die ik beleef, vertel ik aan een gekke schrijver en een kierewiete tekenaar. De schrijver schrijft alles piekfijn uit en de tekenaar maakt er toffe tekeningen bij. De uitgever zorgt er dan voor dat alles in mooie boekjes terecht komt en doet er ook nog een leuk hebbedingetje bij zodat ook jij mijn avonturen mee kan beleven...

Toedeloe!

Sorteren op:
Weergegeven:
Heksje Wijsneus en de magische stenen
Heksje Wijsneus en de magische stenen Op een dag wordt Heksje Wijsneus naar buiten gelokt door een geheimzinnige bonte vogel. Zo stoot ze op meneer Kei. Die vertelt haar over de magische kracht..
Heksje Wijsneus schatkistje (en de magische stenen)
HELAAS NIET MEER TE BESTELLENBij het boek "de magische stenen"  kan je ook een schatkistje met de 10 steentjes die in het verhaal meespelen aanschaffen: bergkristal, rozekwarts, amethyst, tijg..
Heksje Wijsneus en het buideltje met 7 krachtdieren
HELAAS NIET MEER TE BESTELLENJe kan het boekje over de krachtdieren lezen als een gewoon verhaal, maar bij dit boek kan je ook een buideltje met de zeven krachtdieren die in het verhaal meespelen aans..
Heksje Wijsneus en de stralende engelen
Heksje Wijsneus wordt alweer een jaartje ouder en mag van mama voor het eerst een kijkje nemen op de zolder van haar huis. Daar ontmoet ze haar persoonlijke beschermengel Matteo en haar allerli..
Heksje Wijsneus knuffelengel
Voor wie wil, hoort er bij het boekje "Heksje wijsneus en de stralende engelen" ook een superzacht knuffelengeltje. Je kan het engelenpopje gewoon knuffelen, of bij je in bed nemen en zijn vleugels..
Heksje Wijsneus vriendenboekje
Vriendschap is heel belangrijk! Daarom heeft Heksje Wijsneus er een speciaal boek over laten maken. In het eerste deel geeft Liesje je enkele tips over vriendschap, laat ze je zien hoe je met magie..
Pendelen met Heksje Wijsneus
Pendelen is een heel leuke manier om snel ja-neen-antwoorden te krijgen op vragen waar je mee zit. Eigenlijk ken je de antwoorden al diep in jezelf en gebruik je de pendel om ze naar boven te halen..
Heksje Wijsneus knuffelpop
Voor de echte Heksje Wijsneusfans is er ook een superzachte knuffelpop van het wijsneuzerigste heksje ter wereld! Gemaakt van de mooiste en zachtste stoffen. Om zalige uren mee te soezelen en knuff..
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8