Coolbear siroop
Cool Bear® heeft heerlijke vruchtenlimonadesiropen in de smaken: Framboos, Aardbei, Lemon-Lime,  en Cassis Appel. Bere-lekker en 100% gezoet met Stevia. Bij iedere smaak kunt u de bijbehorende productinformatie te lezen.

De heerlijk zoete smaak van Cool Bear komt van de blaadjes van de Stevia plant; 100% natuurlijk, zonder nadelige gezondheidseffecten. 

In tegenstelling tot andere dranken met (riet)suiker of kunstmatige zoetstoffen zoals Aspartaam heeft Stevia geen negatief effect op de bloedsuikerspiegel. Stevia houdt de suikerspiegel juist langer in balans, waardoor kinderen, maare ook volwassenen zich beter kunnen concentreren en beter kunnen presteren. Ook is Stevia anti-bacterieel, het helpt tanden te versterken en tandplak te voorkomen.
Cool Bear wordt onder meer ondersteund door de Diabetesvereniging Nederland en Lekker Pûh (waakhond voor kinderopvang).
Klik hier voor meer CoolBear nieuws
 
Vanaf juni 2013 wordt Cool Bear® geproduceerd met de zogenaamde ‘hot bottling system’, waardoor de houdbaarheid verlengd wordt naar 12 maanden. Gebruiksaanwijzing: 1 deel siroop aanlengen met 7-9 delen water. Enkel aangelengd gebruiken. Schudden voor gebruik. Na openen in koelkast bewaren.
 
Ingrediënten
 
Water, sap uit vruchtenconcentraat 9%, voedingszuur (citroenzuur), met zoetstoffen uit Steviolglycosides (Stevia Rebaudioside A 97%), zout.


 


 

Sorteren op:
Weergegeven:
Cool Bear limonadesiroop de vier smaken voordeel
Kan je niet kiezen uit al de (h) eerlijke smaken? Neem dan dit voordeelpakket met alle vier de smaken van CoolBear limonadesiroop. Lemon-Lime  Aardbei Framboos Cassis-Ap..
-8%
Cool Bear limonadesiroop framboos
  Coolbear is in de zomer van 2014 gekomen met 3 nieuwe, verrassend lekkere en frisse smaken waarvan de framboos er één is.    De heerlijk zoete smaak van Cool Bear ..
Cool Bear limonadesiroop lemon-lime
  Coolbear is in de zomer van 2014 gekomen met 3 nieuwe, verrassend lekkere en frisse smaken.   De heerlijk zoete smaak van Cool Bear komt van de blaadjes van de Stevia pl..
Cool Bear limonadesiroop aardbei
  Coolbear is in de zomer van 2014 gekomen met 3 nieuwe, verrassend lekkere en frisse smaken waarvan aardbei er één van is.   De heerlijk zoete smaak van Cool Bear komt va..
-8%
Cool Bear limonadesiroop Cassis Appel
  Coolbear is in de zomer van 2014 gekomen met 3 nieuwe, verrassend lekkere en frisse smaken. Cassis-appel was de topsmaak van de vorige smaken vandaar dat deze smaak blijvend verkrij..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5