biologisch gekruid

Exclusief verkrijgbaar van het merk Le Guerandais, het fijn Keltisch zeezout gemengd met de heerlijkste en biologische kruiden en specerijen. 

  • Kruiden
  • Groenten & kruiden
  • Zeewier/algen
  • Piment d'Espelette, de Frans Baskische chilipeper   

Het fijn Keltisch zeezout van Le Guérandais is  speciaal gemengd in vier verschillende smaken met de meest smaakvolle en biologische groenten en specerijen. Al deze heerlijke variaties, welke overigens het Europees Biologisch keurmerk dragen, strooit u  na  het koken over uw gerechten. Natuurlijk kunnen al deze zouten ook worden gebruikt als een smaakmaker bij salades en dressings . Deze subtiele mix van het beste zeezout en groenten en/of specerijen gaan daarnaast bijzonder goed samen met vlees, vis, gevogelte en groenten van de grill en BBQ. Maar wat dacht je ervan om met één van deze zouten een overheerlijke en verrassende dressing te maken of marinade? Gewoon wat olijfolie of een mooie witte wijn azijn mengen en "voila", een culinaire verrassing is geboren. 

Sorteren op:
Weergegeven:
Le Guerandais 90 gram fijn Keltisch zeezout met Bio kruiden & groenten in glazen strooibus
In deze glazen strooibus zit 90 gram aan het mooiste zout met biologische kruiden en groentjes er door gemengd.Het fijn Keltisch zeezout van Le Guérandais is voor u gemengd met de meest smaakvolle en ..
Le Guerandais 90 gram fijn Keltisch zeezout met Bio kruiden in glazen strooibus
Dit fijn Keltisch zeezout, gemengd met de beste biologische kruiden, brengt een mooi boeket aan geuren en smaken aan uw gerechten. Dit mooie zout komt volledig tot haar recht wanneer u het over vlees,..
NIEUW: Le Guerandais 90 gram fijn Keltisch zeezout gekruid met Espelette chilipeper in glazen strooibus
In deze glazen strooibus zit 90 gram aan het mooiste zout, gemengd met Piment d'Espelette. Deze specerij wordt al eeuwen geteeld in een klein dorpje in Frans Baskenland. Deze chilipeper is steeds meer..
Le Guerandais 90 gram fijn Keltisch zeezout met Bio algen & zeewier in glazen strooibus
Le Guerandais Keltisch Zeezout met algen bevat een unieke combinatie van mineraalrijk zeezout en supergezond zeewier. Algen zijn rijk aan diverse vitamines, mineralen en sporenelementen, waaronder jod..
-11%
Assortiment met de 4 smaken Keltisch gekruid van Le Guérandais in glazen strooibus ( kruiden & groenten biologisch)
Dé vier smaken Keltisch gekruid fijn zeezout van Le Guérandais, speciaal voor jou samengesteld en exclusief bij Selnature verkrijgbaar met de variaties:Kruiden (biologisch)Groenten & kruiden&..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5