bad- en scrubzouten

Breng de zee naar jouw badkamer....het kan!
Naast dat het Keltisch zeezout meer en meer gebuikt wordt in de keuken, vinden we het 100% natuurlijk zeezout steeds vaker terug in de badkamer, sauna en stoomcabine, en dat is meer dan terecht!

Ervaar het alsof je in de zee bent, met de helende en verkwikkende werking gewoon als cadeau. 
Want door een (voeten)bad te nemen met grof Keltisch zeezout gun je jouw lichaam vele mineralen die we als mens nodig hebben. Vroeger zei “Oma” al dat wanneer je last had van een droge of geïrriteerde huid je een duik in de zee moest nemen. Door circa 300 gram (in een voetenbad circa 80-100 gram) grof Keltisch zeezout in een warm bad te strooien breng je de zee simpelweg naar de badkamer en zal de huid, ons grootste orgaan, alle mineralen en sporenelementen eenvoudig opnemen. In bad met Keltisch zeezout, een gezonder bad is eigenlijk niet voor te stellen.

Je wilt nog meer pure “wellness” ervaren? Dat kan, want Selnature heeft samen met De Hutte Cosmetics een unieke complete Keltische badlijn ontwikkeld van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Onze prachtige bad- en scrubzouten onderscheiden zich door de aanwezigheid van het complete mineralen complex van het Keltisch zeezout, en door de toegevoegde etherische oliën, kruiden en parfums in dit uniek recept van de Cosmetic Artist, bezit de Selnature badlijn een bijzonder vitaliserend vermogen voor “mind and body”.

Meer informatie vind je op www.keltischbadzout.nl

Sorteren op:
Weergegeven:
Selnature Keltisch scrubzout 300 gram in fraaie stenen pot (verschillende geuren)
Door uw huid te scrubben met één van onze Keltisch scrubzouten verwijdert u dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging m..
Medium Keltische bruisbal in diverse heerlijke geuren
Wat een feest in bad! Een primeur in de wereld, want zover wij weten is er nog nooit een bruisbal gemaakt met als basis het Keltisch zeezout. Deze unieke handgemaakte bruisbal bestaat, naast het Selna..
Large Keltische bruisbal in diverse heerlijke geuren
Wat een feest in bad! Een primeur in de wereld, want zover wij weten is er nog nooit een bruisbal gemaakt met als basis het Keltisch zeezout. Deze unieke handgemaakte bruisbal bestaat, naast het Selna..
-20%
Keltische Kids Bruisbal met de geur van Bubblegum (Medium en Large)
Helaas is de medium Kids bruisbal niet op voorraad. Daarom is de Large bruisbal tot 1 april in prijs verlaagd! Een topper voor de kids.....met een heerlijk naar Bubblegum geurende bruisbal in bad..
Keltisch lawaaizout, knetteren in bad
Nieuw voor in bad voor de kids is het spetterend Keltisch lawaaizout. Kent u die ijsjes die knetteren als u een likje van het ijsje neemt? Dit knetteren horen de kinderen ook wanneer je een hand vol (..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5