grof Keltisch zeezout

Bij het Keltisch zeezout worden geen "schoonheidstrucjes" uitgehaald om bijvoorbeeld de zoutkristallen mooi wit te maken. De grijzige kleur van de kleibodem,  waarop het Keltisch zeezout wordt gewonnen in Guérande, verklaart de kleur van het grof Keltisch zeezout, grijs.  Bij Keltisch zeezout wordt niets toegevoegd maar ook niets afgehaald. Keltisch zeezout is het zout zoals Moeder natuur het voor ons heeft bedoeld, en dat proef je! Het Keltisch zeezout wordt niet geraffineerd en behoudt daardoor haar perfect mooie smaak met een subliem zacht karakter. Doordat het Keltisch zeezout alleen door de warmte van de zon en de droogte van de wind op de kleibodem in Guérande wordt gedroogd, en dus niet in machines, kan het wat vochtig aanvoelen. Dit is één van de belangrijkste eigenschappen van Keltisch zeezout. In het vocht zitten ook alle mineralen en sporenelementen dat het zout rijk is en daarmee bepalend is voor de zachte zoute smaak en gelijk een welkome aanvulling is voor de dagelijks benodigde hoeveelheid van mineralen en sporenelementen. Keltisch zeezout heeft het laagste natriumgehalte van álle (zee) zouten in de wereld en omdat het een puur zeezout is heeft u er minder voor nodig (het is niet "verdunt" of bewerkt) om uw favoriete zoute smaak te krijgen. Hierdoor levert het Keltisch zeezout een aanzienlijke bijdrage aan een gezond en fit(ter) gevoel en past het in een biologische levensstijl.


Het grove Keltisch zeezout kunt u ook gebruiken als hét natuurlijk badzout.

Sorteren op:
Weergegeven:
Selnature grof Keltisch zeezout 250-500-1000 gram
Bij het Keltisch zeezout worden geen "schoonheidstrucjes" uitgehaald om bijvoorbeeld de zoutkristallen mooi wit te maken. De grijzige kleur van de kleibodem,  waarop het Keltisch zeezout wordt ge..
Selnature grof Keltisch zeezout 3-5-10 kilo voordeelverpakkingen
Het Selnature grof Keltisch zeezout gebruikt u onder meer als het "normale" keukenzout om over de gekookte aardappels of pasta te strooien. Of wat dacht u van een zeebaars die in een korst van Ke..
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2