fleur de sel

Het Keltisch Fleur de sel strooit u  handmatig, en niet met een zoutmolen, over de gerechten. Deze kleinere  zoutkristallen, met een gebroken witte kleur, hebben dezelfde smaak als het grof Keltisch zeezout maar zijn fijner van structuur. Dit komt doordat het de bovenste zoutlaag is tijdens het zoutwinnen en het minste in contact is geweest met de bodem van klei. Daarentegen heeft het Fleur de sel  het meeste kunnen genieten van de warmte en energie van de zon. Gebruik het Fleur de sel niet bij het koken van uw gerechten maar juist om het over een hard gekookt eitje te strooien, of over een mooie salade met een zachte wijnazijn. Daarnaast past deze "finesse" van het Keltisch zeezout ook uitstekend over uw gebakken aardappeltjes en frites, of strooi het over in de olie gefrituurde stukjes vis. Fleur de sel is een schaars en exclusief tafelzout. Door de magnifieke smaak hiervan zal het de meest simpele, tot aan de meest fijne gerechten, naar een hoger niveau brengen.  
Wilt u nog meer weten over het Keltisch zeezout of bent u benieuwd naar smaakvolle recepten? Bezoek dan hier onze informatieve websites www.keltischzeezout.net en www.keltischzeezout.be

Sorteren op:
Weergegeven:
Selnature fleur de sel 125-250-1000 gram
Het Keltisch Fleur de sel strooit u  handmatig, en niet met een zoutmolen, over de gerechten. Deze kleinere  zoutkristallen, met een gebroken witte kleur, hebben dezelfde smaak als het grof ..
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1