Keltisch zeezout

Grof Keltisch zeezout en Fleur de sel de Guérande

Het Keltisch zeezout, het zout uit Guérande Frankrijk, is een gegarandeerd kwalteitsproduct van Selnature. Het is ongewassen, ongeraffineerd en wordt met de hand volgens oude Keltische tradities gewonnen in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Het Keltische zeezout heeft een uniek en complex smaakbalans van mineralen en sporenelementen uit de zee. Het grof Keltisch zeezout heeft grote grijze kristallen en een vochtige textuur en komt gegarandeerd van een zelfstandig werkende zoutboer die met al zijn liefde en respect voor de natuur het zout ambachtelijk oogst. 

De licht grijze kleur is ontstaan door de absorptie van mineralen uit de klei langs de zoutvelden. Binnen Sensi-therapie en een gezond en biologisch leven is dit dé vervanger voor het gewone tafelzout (meer info en toepassingen www.keltischzeezout.net en www.keltischzeezout.be)

Naast het grove Keltische zeezout bestaat er ook het culinair en magnifiek Fleur de sel de Guérande en vindt u in de Selnature webwinkel zelfs nog meer varianten van dit 100% natuurlijk zeezout uit Frankrijk.

Fleur de sel uit Guérande is een zeldzaam product. Fleur de sel is simpelweg gedroogd door de zon en de wind. Dit zout, wat van nature rijk is aan mineralen zoals magnesium, calcium en kalium, zal de smaak van zowel de eenvoudige als de meest fijne gerechten verheffen. Fleur de sel is het fijne Keltische zeezout wat ook wel "bloem van het zout" wordt genoemd.

Dit subliem wit tafelzout is het pareltje op uw gerecht. Strooi wat van dit zout op uw eitje, salade of hoofdgerecht. Gebruik het wel puur aan tafel en niet in de molen. De delicate smaaksensatie komt dan tot haar volste recht omdat het kristal niet kapot wordt gemaakt. Ook de structuur van de zoutkorreltjes geven extra finesse aan uw gerechten. 

   

Sorteren op:
Weergegeven:
Origineel Frans kratje "Produits Regionaux"
Dit leuke kratje van hout is geweldig leuk om als geschenkverpakking te gebruiken of producten te presenteren. Ook in de badkamer staat het gezellig met één van onze badzout flesjes erin. Het is ee..
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1