Monique van der Vloed
Monique van der Vloed
(natuur) voedingsdeskundige/gewichtsconsulente/voedingscoach en auteur van de kookboekenreeks " dat maken we " natuurlijk lekker" zelf!" 
In juli 2013 bracht ze het basiskookboek uit en eind Oktober volgde de speciale feesteditie.
 
Ze vervangt in het basiskookboek meer dan 200 recepten meest populaire producten uit de supermarkt en die we ook vrijwel dagelijks gebruiken. Ze werkt met vier belangrijke peilers: 100% natuurlijk,puur,vers en biologisch. Monique maakt echter ook geen gebruik van E nummers,gluten,koemelk,chemische hulpstoffen,en ze hanteert zelfs ook geen vlees en kaas in haar recepten.Echter zijn de recepten zodanig " open" gelaten dat ze geschikt zijn voor iedereen.Iedereen kan zijn eigen draai geven aan de recepten,of je nu wel of geen vlees kiest,wel of geen oersuikers,wel of geen kaas. Alles is mogelijk. 
Je vind er alles in terug in meest gezondste jasje denkbaar: van drop tot winegums,van brood tot ontbijtkoek,van soepen tot sauzen,van diners tot taart en gebak,van snacks tot chocolade. Dit boek geeft je een goed start op weg naar gezonder eten/koken en leven! Want dit kan ECHT zonder pakjes,zakjes en kant-en-klaar!
Sorteren op:
Weergegeven:
Meukvrij met Keltisch zeezout (de verzendkosten zijn voor onze rekening!)
In samenwerking met Monique van der Vloed heeft Selnature Keltisch zeezout haar eerste boek uitgegeven:  “Keltisch zeezout, 35 recepten 100% natuurlijk”, geschreven door Monique van der VloedGa o..
Natuurlijk lekker bakken, Monique van der Vloed
Ga met dit bakboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van baksels met alleen natuurlijke ingrediënten.  Maak zowel hartige als zoete taarten, koekjes en ander heerlijks zoals het b..
Natuurlijk lekker basis kookboek, Monique van der Vloed
Ga met dit kookboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van gerechten met alleen natuurlijke ingrediënten.  Dit kookboek biedt tal van natuurlijke recepten die je nodig hebt vo..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3