Geboren in Seoul, Zuid-Korea  werd Julia Kang op 6 jarige leeftijd geadopteerd door Nederlandse ouders. Haar adoptie ervaring en daaruit voortkomend haar zoektocht naar haar identiteit en afkomst, hebben een grote stempel op haar persoonlijke ontwikkeling gedrukt.Uit persoonlijke interesse naar haar geboorteland begon ze na haar VWO met een studie Koreaanse letterkunde op de universiteit in Leiden. Maar al tijdens haar studie kwam ze erachter dat ze veel meer interesse had in voeding en gezondheid. Nadat ze enkele jaren voor Koreaanse bedrijven had gewerkt, ging ze zich volledig verdiepen in -de met name natuurlijke- voedings-en gezondheidsleer. Ze ontwikkelde zich als deskundige op het gebied van de natuurlijke eet- en levensstijl met zo min mogelijk toegevoegde gifstoffen en chemie.

Hierover schreef ze de bestseller “100% Gifvrij, slank en gezond door een natuurlijke levensstijl” die in november 2011 bij uitgeverij Nieuw Amsterdam uit kwam. Een jaar na uitgave waren van dit boek meer dan 17.000 exemplaren verkocht. Ze inspireerde met haar boek veel mensen met als gevolg dat veel lezers overstapten op biologisch eten, waarmee zij voor een natuurlijk leven zonder gif –en chemische stoffen in hun dagelijkse producten kozen.

In februari 2013 kwam haar tweede boek uit “Natuurlijk en gezond (op)VOEDEN”.

Sorteren op:
Weergegeven:
Natuurlijk en gezond (op)voeden (inclusief 250 gram Selnature Keltisch zeezout)
Dit is geen dieetboek of een opvoed boek voor ouders. Dit boek laat zien hoe je jezelf en kinderen Natuurlijk en Gezond kunt (op) voeden, met als resultaat een betere gezondheid en een passend ge..
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1