tarieven E.E.N.® therapie

Tarieven energetisch consult: 

  • Consult kort ongeveer 30 minuten                  €35,-
  • Consult standaard ongeveer 60 minuten       €60,-
  • Consult lang ongeveer 90 minuten                 €85,-
  • Consult extra lang tot maximaal 2 uur           €105,-

Tarieven kindercoaching: 

  • Consult 45 – 60 minuten                                                 €60,-

Tarieven Ik Leer Anders:

  • Consult 45 – 60 minuten                                                 €60,-

Voor de tarieven van  de training “Ik leer anders” klik je hier.

Vergoedingen zorgverzekeraars:

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen de kosten vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk hiervoor de polis van je zorgverzekeraar. Alleen de energetische behandelingen vallen onder de alternatieve geneeswijzen. Je wordt verzocht de kosten direct na het consult contant te betalen of met PIN betaling. De factuur overmaken op ons rekeningnummer is natuurlijk ook mogelijk. De factuur kun je daarna zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Klik hier om jouw mogelijke vergoeding op te zoeken. Indien jouw ziektekostenverzekeraar niet op de lijst  voorkomt of indien je twijfelt, neem dan contact met hen op.

Natuurgeneeskundige behandelingen vallen niet onder het eigen risico.

vbag logo   logo-rbcz-old

Verder is het wellicht mogelijk om met de werkgever te overleggen of deze de behandeling voor je (deels) wilt vergoeden. De werkgever is er namelijk bij gebaat dat je zo snel mogelijk en met hervonden energie weer aan het werk kunt!

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Eventuele extra geadviseerde oliën, remedies en overige producten zijn niet bij de prijs inbegrepen en kun je zelf eenvoudig bestellen via internet of gezondheidswinkels.
Huisbezoeken zijn mogelijk in Nederland en België, voor de reiskosten wordt 0,25 cent per km gevraagd (berekend met www.routenet.nl)

Afspraken kunnen tot uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Daarna zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen met een minimum van één uur consult.

VOORWAARDEN
Bekijk hier de algemene voorwaarden die gelden voor consulten bij Praktijk Nieuwe Tijd.