Agenda 2017

Praktijk Nieuwe Tijd en Selnature  zijn tijdens diverse evenementen aanwezig. Hieronder vindt u een overzicht van de data waar we in 2017 aanwezig zullen zijn. Tevens organiseren wij zelf ook presentaties, lezingen, cursussen en workshops in onze eigen sfeervolle presentatieruimte in Etten-Leur, Zaal Nieuwe Tijd. Het is ook mogelijk om zelf deze ruimte te boeken voor deze activiteiten.

Houdt  deze agenda goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten en mogelijkheden.

Woensdag 5 juli: Lezing / workshop Dr. Richard Hoofs: Balans en zelfgenezing

Richard Hoofs is Huisarts en acupuncturist en auteur van verschillende boeken. Vanuit ons chakra – aurasysteem maak je tijdens deze lezing / workshop contact met je eigen energiesysteem. Door middel van praktische oefeningen, levendige theorie en verdiepingen, maken we in 7 stappen kennis met ons Zelf.

In de lezing wordt ingegaan op de invloed van ons zelfgenezend vermogen en innerlijke balans bij medische klachten zoals hoge bloeddruk, depressie, lage rugklachten, menstruatieklachten, reuma, ADHD, COPD, stotteren etc.

 • Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
 • Einde: ca. 22.00 uur
 • Lokatie: Zaal Nieuwe Tijd Leerlooierstraat 10 F in Etten-Leur
 • Tickets bestel je hier en kosten  E10,- (vast tarief GVL avonden)

Woensdag 21 juni: Lezing Jack van Dijk & Alexander Olislagers “De waarheid over diabetes”

Steeds meer mensen ontwikkelen chronische ziekten (op dit moment zijn er zelfs 9 miljoen chronisch zieken in Nederland), het wordt langzaam een epidemie. Kom dus ook op deze avond waar Alexander Olieslagers en Jack van Dijk hun visie aan de gasten zullen uitleggen……ontdek dat het nooit te laat is!

 • Aanvang: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
 • Einde: ca. 22.00 uur
 • Lokatie: Zaal Nieuwe Tijd Leerlooierstraat 10 F in Etten-Leur
 • Tickets bestel je hier en kosten  E5,- (incl. 1 bio koffie of thee)

zaterdag 4 maart: Meditatief harpconcert door Femke Bloem

Femke-Bloem-Harpengel-1024x683Tijdens deze avond is het podium in sfeervolle zaal voor harpiste, yogadocent en meditatieguru Femke Bloem. Met harp en zang neemt ze je mee op een helende reis door de zeven chakra’s. Deze wel zeer speciale avond ( voor jong en oud) wordt georganiseerd door Mark Jan Kleiborn van Kleiborn Coaching – Enneagram Coach.

 • Aanvang: 19.30 uur (zaal open 19.15 uur)
 • Einde: ca. 22.00 uur
 • Lokatie: Zaal Nieuwe Tijd Leerlooierstraat 10 F in Etten-Leur

Kaartjes zijn hier te reserveren en kosten in de voorverkoop E17,50 en E12,50 voor kinderen tot 12 jaar (aan de deur E2,50 duurder)

Woensdag 15 maart: Lezing Jack van Dijk “De primaire oorzaak van kanker en de genezing”

Deze inspirerende avond wordt georganiseerd in het kader van de Gezond Verstand Avonden. Jack van Dijk (59) is orthomoleculair geneeskundige, voedingsdeskundige en topsportconsultant van Praktijk Méderi  in  Beek (Zuid-Limburg). Zijn missie is om de gezondheid  van mensen (preventief) te verbeteren middels de orthomoleculaire therapie. Jack’s specialisaties zijn o.a.: gewrichtsklachten (reuma, artrose, etc.), diabetes, bijnieruitputting (burn-out, chronische vermoeidheid en chronische stress) , fibromyalgie en dus ook het voornaamste onderwerp van deze lezing: kanker.

jack-van-dijk“Kanker is in de meeste gevallen geen vreselijke ziekte die je plots overkomt, het is een overlevingsmechanisme van een lichaam dat vecht tegen toxines, afvalstoffen, verzuring, zuurstoftekort, enz. Door een drastische wijziging van je voeding, je leefwijze en je manier van denken, kan je de ontstaansredenen van kanker wegnemen en je lichaam weer gezond maken” vertelt gastspreker Jack van Dijk.

 • Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
 • Einde: ca. 22.00 uur
 • Lokatie: Zaal Nieuwe Tijd Leerlooierstraat 10 F in Etten-Leur
 • Tikets bestel je hier en kosten het standaard GVA tarief E10,-

 

Eerder in 2016

12 en 13 november De Internationale Therapeutenbeurs

Voor het eerst zal Selnature Keltisch zeezout deelnemen aan de grootste internationale therapeutenbeurs in Apeldoorn. Samen met Biobites, de lijnzaadcrackers, zullen we een mooie stand hebben tijdens deze 25ste editie waar de duizenden bezoekers onze producten kunnen zien en proeven.

14 november Lezing van Francine van Broekhoven “Thermografie en preventie borstonderzoek”

Een presentatie van Francine van Broekhoven is altijd interessant, boeiend, verrassend en met een vleugje humor.  Francine, bekend als de Groene Zuster, is dé autoriteit op het gebied van gezonde borsten en thermografie. Geen enkele vrouw wil nog borstkanker, daarom is het tijd dat vrouwen meer kennis krfrancineijgen over hoe ze hun borsten gezond kunnen houden met een preventieve onderzoeksmethode zoals thermografie. Deze avond zit vol met tips, humor, interactie en hoop. Meer over de Groene Zuster en deze presentatie vind je hier

 

24 november lezing Robbert van den Broeke “Graancirkels en meer….”

De onder meer van TV bekende Robbert van den Broeke zal een lezing geven over graancirkels die al jaren bij hem in de omgeving verschijnen. Hij zal dan ook ingaan op de betekenis achter de graancirkels en de fenomenen er om heen. Middels een bijzondere presentatie zal Robbert

robbert ook verschillende bijzondere foto’s tonen.Daarnaast zal hij het wetenschappelijk onderzoek naar graancirkels aanstippen. Vanuit Amerika is er namelijk veel onderzoek gedaan naar de cirkels die Robbert ontdekt heeft. Bijzonder aan deze avond is dat na de presentatie Robbert zal afsluiten met een healing voor alle aanwezigen.

Eerder ontvingen wij onder meer ook al in onze Zaal:

 • Irene Lelieveld
 • Forever Green
 • Juglen Zwaan
 • Helemaal leven meditatie workshops
 • Netzo netwerk bijeenkomsten
 • Floww straling en WiFi
 • Jack van Dijk
 • Relaxkids Nederland

Tijdens elke activiteit in onze zaal hebben wij biologische consumpties die tegen vriendelijke prijzen te verkrijgen zijn. Daarnaast zijn er ook andere (biologische) producten deze avond te koop die passen bij een bewust leven.

U kunt ons natuurlijk ook uitnodigen om aanwezig te zijn op een door u georganiseerd evenement, of om een presentatie te geven over al onze diensten en het Keltisch zeezout. Wilt u graag weten wat mogelijk is, dan vragen wij u vriendelijk ons een mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Ook suggesties voor andere fairs, markten, beurzen enz. zijn van harte welkom.